BC Sea Kayak Leader forløb 2019 SKL – tidligere BCU 4 Star Sea Leader

kr. 10.100,-

BCU´s uddannelser er som bekendt anerkendt over hele verden. Det er 4. sæson vi tilbyder dette super uddannelses forløb, som afsluttes med 5 dage på tidevandsøen Jersey i den Engelske Kanal.

Uddannelsen består af hele 14 dages træning og prøve i en række kajaktekniske færdigheder, samt en rigtig god indføring i navigationens forunderlige verden, og ikke mindst og med stor vægt på turlederdelen. Sigter bl.a. på at du bliver klædt på til at kunne lede ture langs kyster bl.a. med klipper, hvor der er vanskeligt at lande, og gøre brug af tidevand, lede ind og ud af surf soner osv. osv.
Den består af 2 moduler:

 
Modul 1:
Den officielle BC Sea Kayak Leader træning, som er forudsætningen for senere at kunne gå til en prøve. Den foregår på Rømø over 5 dage, hvoraf den ene dag er CNTP (coastal navigation and tidal planing), samt 2 dage BCU First Aid. I alt 5 dage i perioden fredag, d. 26. april – torsdag, d. 2. maj. Undervisningen forestås af en Engelsk coach, som hører til blandt én af verdens bedste assisteret af Instruktører fra Trekantens Kajakskole.

 
Modul 2:
Oprettelse af FB gruppe til fællestræning blandt kandidaterne.
Du tilbydes af være hjælpeturleder på nogle af Rofællesskabets ture.
Hertil en opfølgningsdag på Vesterhavet, lørdag, d. 22. juni under ledelse af instruktører fra Trekantens Kajakskole.
1 navigationsdag som opfølgning på CNTP, søndag, d 23. juni.
Afslutnings weekend på Rømø fredag, d. 20. – søndag, d. 22. september – finpudsning af færdigheder før prøven.
Undervejs coaching af instruktører fra Trekantens Kajakskole.
Træning og prøve i uge 42 (efterårsferien 2019) på Jersey. 3 dages træning med den engelske coach som var med på Rømø hjulpet af instruktører fra Trekantens Kajakskole, afsluttende med 2 dages prøve.
Kurset starter og slutter på henholdsvis Rømø, Jersey mv., og er således ex. omk. til transport og ophold. Kurset er ex. diverse gebyr m.v. til BCU.

 
Der er 8 pladser ledig, som fordeles efter ”først til mølle” – Du kan tilmelde dig modul 1(kr. 4.200 incl. moms) uden nødvendigvis at tilmelde dig modul 2 (kr. 5.900 incl. moms), men dem der tilmelder sig begge vil have fortrinsret aht. det hensigtsmæssige i et samlet forløb afsluttende med prøven efterår 2019. Din tilmelding vil være bindende. Pris i alt for begge moduler kr. 10.100.

 
BCU kræver ikke, at du har bestået IPP 3 Hav eller BCU 3 Sea, men det er absolut en fordel. Du kan dog også have erhvervet dine færdigheder via DGI uddannelse eller andet steds fra.

 
Priserne er udregnet ved 8 deltagere. For Trekantens Kajakskole og instruktørerne herfra er det et non profit projekt, derfor kan vi nøjes med ovennævnte priser på dette superforløb.
Der er selvfølgelig ingen garanti for beståelse af prøven, men vi har en meget høj beståelsesprocent – det er således et velafprøvet forløb, hvor du med den rette træningsindsats har rigtig gode chancer – og du vil med garanti få rykket dine grænser.

Vil du have ekstra træning ud over ovennævnte forløb, kan du tage med til Wales i juli 2019 – se mere her
Tøv ikke med at ringe, hvis du har yderligere spørgsmål. Ret til ændringer forbeholdes.
Har du en romakker, der evt. også gerne vil deltage, og du kan træne sammen med, så giv vedkommende et praj.
Sidste tilmeldingsfrist er 30. november
Bent K. Thomsen
www.trekantenskajakskole.dk
+ 45 22 39 95 65

 

Ledige kursus datoer

Kolding

fredag d. 26 april - fredag d. 18 oktober, 2019

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven