Coastal Navigation and Tidal Planning

Varighed
1 dag
Forudsætninger
ingen
kr. 990,-

Dette kursus er det officielle BC British Canoeing godkendte kursus, og dermed kvalificerende til – og et krav, for at færdiggøre SKL Sea Kayak Leader Training- det der tidligere hed BCU 4 Star Sea Leader Training.

Det er naturligvis også et godt kursus, hvis du ønsker at deltage i IPP 4 træningen. Du kan også blot tage kurset som en god træning eller genopfriskning af dine navigations færdigheder. DSC03928

Ud over kursusprisen vil der være en afgift til BC for udstedelse af CNTP certifikatet. Kurset foregår på Engelsk. Der vil være folk med som kan hjælpe med oversættelse, så det plejer ikke at være noget problem.

Du kan se mere om kursus indhold British_Canoeing_Coastal-Navigation-and-Tidal-Planning-Syllabus-v2-1_Dec2017

I ovennævnte kan du også se, hvad du skal medbringe til kurset.

 

Ledige kursus datoer

Kolding

tirsdag d. 30 april, 2019

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven