Begynderrul 1

Varighed
kl. 18.30 - 21.30
Forudsætninger
ingen
kr. 800,-

På dette kursus kan vi garantere, at du får lært alle forudsætningerne for at kunne lave et begynderrul, og måske får du det også lært. Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at få “et rul ind under huden”. Men en god start er vigtig. Få kursister pr instruktør sikrer dig en optimal læring.

Du medbringer egen havkajak til kurset. Har du ikke kajak, så kan du leje en hos os.

Ledige kursus datoer

Kolding

fredag d. 9 november

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven