Begynderrul 2

Varighed
kl. 18.30 - 21.30
Forudsætninger
Begynderrul 1, eller tilsvarende fra andet rul kursus, eller egen rul erfaring.
kr. 700,-

For at deltage på dette hold, skal du have deltaget i Begynderrul 1, eller kende de elementære forudsætninger for at lave et rul. Høj og lav støttetag vil også blive gennemgået og øvet.

  • Vi arbejder sammen to og to om én kajak. Så du har en makker i vandet til at hjælpe dig.
  • Små hold sikre dig opmærksomhed.
  • Pris for dette kursus er kun kr. 700,-
  • Trekantens Kajakskole stiller kajakker til rådighed. Men du kan også medbringe din egen.

Se kursusanmeldelse her

Ledige kursus datoer

Kolding

fredag d. 9 februar, 2018
fredag d. 9 marts, 2018

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven