Havkajak Begynder senior kursus

Varighed
3 dage
Forudsætninger
ingen
kr. 2495,-

Når vi er blevet seniorer, har vi som regel en lidt langsommere læringstilgang, derfor har vi lavet et kursus tilpasset dig som senior (andre kan naturligvis også deltage), hvor du både har krop og sjæl med, og hvor øvelserne ikke forceres. Du når alligevel på dette kursus, at blive så fortroligt med havkajakken, at du på en sikker måde kan håndtere den, samt redde dig selv og en makker. De ting vi gennemgår, vil være det samme pensum som på et IPP 1 + 2 weekend kursus med vægten lagt på håndtering af kajakken, og de sikkerhedsmæssige ting. Med 3 hele dage har vi masse af tid til at du kan bliver ordentlig klædt på til at klare dig i en havkajak – og du vil kunne få mulighed for at erhverve dig en IPP 1 + 2 begynder licens.

Ledige kursus datoer

Kolding

tirsdag d. 2 juli - torsdag d. 4 juli, 2019
mandag d. 19 august - onsdag d. 21 august, 2019

CampOne Bøjden Strand, Fyn

Forhør dig om næste ledig kursusdato.

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven