Havkajak Fortsætter Norge

Varighed
4 dage
Forudsætninger
EPP2 eller tilsvarende
kr. 2995,-

Tema skærgård – Norge

IPP3 træning og turoplevelse torsdag, d. 30. juli – søndag, d. 2 august 2020

Kombiner dit kursus med en dejlig turoplevelse. Dette kursus/tur afholdes i Mandal ikke langt fra Kristiansand. Mandal området har mange strande, selvom Sjøsanden er den mest kendte, findes der flere andre, sådan at man kan vælge strand efter vindforhold. Skærgården omkring Mandal er velegnet til havkajakture.

Kurset starter torsdag aften på campingplads i Mandal, her overnatter vi den første nat. De næste 1 – 2 nætter overnatter vi i Skærgården, hvor der findes rigtig mange dejlige lejrpladser. De fleste med adgang til “Das”.

Du sørger selv for at komme til Mandal. Når vi kender deltagerantallet, vil vi forsøge at koordinere evt. samkørsel. Med hurtigfærgen fra Hirtshals til Kristiansand tager overfarten kun 3 timer med afgang f.eks. torsdag kl. 12.15 er du let fremme i Mandal inden aften. Afgang søndag kl. 16.30 er du i Hirtshals først på aftenen.

Du sørger selv for overnatning og fortæring på turen. Der er allemandsret i Norge, så overnatning på de små Skærgårdsøer koster ikke noget. Se mere om campingpladsen her.

Kurset gennemføres som et IPP3 trænings kursus. Da vi har længere tid til rådighed end på et almindelig weekendkursus, bliver der god tid til at opleve den flotte skærgård ud for Mandal. IPP3 kursusindhold kan du se under Havkajak Fortsætter

Tilmeldingsfrist 15. juni. Dog er det således, at jo før du bestiller færgebillet, desto billigere er det. Se mere på www.colorline.dk

Se fotos fra Skærbæk Kajaklub fra turen 2011

Se kursusanbefaling

Ledige kursus datoer

Mandal, Norge

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven