Havkajak Fortsætter Sverige IPP 3 +

Varighed
4 dage
Forudsætninger
Se tekst nedenfor
kr. 2995,-
IPP 3 + kursus på Orust, Sverige med Martin Ploug – onsdag, d. 2. – lørdag, d. 5. september 2020.
kokatat-protraet-Thyboroen

Kombiner dit IPP 3 havkajak kursus med en tur til den flotte svenske skærgård ved Orust nord for Gøteborg. Kurset starter onsdag aften d. 2. september på Stocken Camping, og slutter søndag eftermiddag samme sted. Vi får således også tid til at tage på tur i skærgården. Orust er en del af Sveriges smukke vestlige skærgård, og farvandet byder på smult vande under alle vejrforhold, samtidig med at der er muligheder for bølgesjov, hvis vinden arter sig.

Der vil blive arbejdet med turplanlægning, hvor opgaver med søkort og kompas, og øvelser i navigation og vind påvirkning, vil være løbende emner. Redninger og bugseringer vil blive gennemgået og der vil blive arbejdet med øvelser hvor forskellige cases vil blive afprøvet.

Dine forudsætning for at deltage er at du nærmer dig IPP 3 niveauet, og bl.a.  har arbejdet med rullet. Måske har du allerede en IPP 3, som trænger til at blive ”støvet af”.

Du sørger selv for overnatning, fortæring og transport til Orust. Efter tilmeldingen, vil vi søge at koordinere evt. samkørsel.

Du vil blive undervist af én af Danmarks dygtigste Havkajakinstruktører Martin Ploug. Martin har et imponerende kajak CV både fra ind- og udland bl.a. BCU Level 4 Coach Havkajak, DKF Instruktør 3 Havkajak, Friluftsvejleder igennem Dansk Vejleder kreds , BCU 5 Star Havkajak, BCU 4 Star Surfkajak, ACA: American Canoe Association instruktør: Canoe Level 2 Solo og Tandem.

Glæd dig til at komme videre med dine havkajakfærdigheder. Det er vores erfaring at et IPP 3 kursus virkelig kan sætte skub i udviklingen af havkajakfærdighederne. Skynd dig at tilmelde dig denne unikke mulighed.Tilmeldingsfrist 1. juli 2020 efter “først til mølle”. kontakt@trekantenskajakskole.dk

Du kan se mere om campingpladsen

Ledige kursus datoer

Orust, Sverige

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven