Havkajak Fortsætter Sverige

Varighed
4 dage
Forudsætninger
IPP2 eller tilsvarende
kr. 2995,-
IPP 3 kursus på Orust, Sverige med Martin Ploug – torsdag, d. 16. – søndag, d. 19. maj 2019 – Bededagsferien
kokatat-protraet-Thyboroen

Kombiner dit IPP 3 havkajak kursus med en tur til den flotte svenske skærgård ved Orust nord for Gøteborg. Kurset starter torsdag aften d. 16. maj på Stocken Camping, og slutter søndag eftermiddag samme sted. Vi får således også tid til at tage på tur i skærgården. Orust er en del af Sveriges smukke vestlige skærgård, og farvandet byder på smult vande under alle vejrforhold, samtidig med at der er muligheder for bølgesjov, hvis vinden arter sig.

Der vil blive arbejdet med turplanlægning, hvor opgaver med søkort og kompas, og øvelser i navigation og vind påvirkning, vil være løbende emner. Redninger og bugseringer vil blive gennemgået og der vil blive arbejdet med øvelser hvor forskellige cases vil blive afprøvet.

Du sørger selv for overnatning, fortæring og transport til Orust. Efter tilmeldingen, vil vi søge at koordinere evt. samkørsel.

Du vil blive undervist af én af Danmarks dygtigste Havkajakinstruktører Martin Ploug. Martin har et imponerende kajak CV både fra ind- og udland bl.a. BCU Level 4 Coach Havkajak, DKF Instruktør 3 Havkajak, Friluftsvejleder igennem Dansk Vejleder kreds , BCU 5 Star Havkajak, BCU 4 Star Surfkajak, ACA: American Canoe Association instruktør: Canoe Level 2 Solo og Tandem.

Glæd dig til at komme videre med dine havkajakfærdigheder. Det er vores erfaring at et IPP 3 kursus virkelig kan sætte skub i udviklingen af havkajakfærdighederne. Skynd dig at tilmelde dig denne unikke mulighed.Tilmeldingsfrist 1. marts 2019 efter “først til mølle”. kontakt@trekantenskajakskole.dk

Du kan se mere, samt hvor pladsen ligger her http://www.stocken.nu/vagbeskrivning/

Ledige kursus datoer

Orust, Sverige

torsdag d. 16 maj - søndag d. 19 maj, 2019 kurset er fuldt booket

Kolding

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven