Havkajak prøvetur

Varighed
3 timer kl. 17 - 20
Forudsætninger
ingen
kr. 500,-

Er havkajakroning noget for dig?

Det får du svar på, på denne korte havkajaktur. Her får du viden om havkajak og udstyr. Du lærer at komme rigtig i og op af kajakken. Vi når at ro en lille tur. Alt foregår på lavt og roligt vand.
Du har mulighed for at prøve forskellige type kajakker og få en orientering om valg af udstyr m.v.
Giv en anderledes gave til en ven. Køb et gavekort til en prøvetur.

Ledige kursus datoer

Kolding

mandag d. 6 maj
tirsdag d. 30 juli

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven