Navigation 1

Varighed
17 - ca. 21.30
Forudsætninger
ingen
kr. 595,-

Skal du videre med din havkajakroning, så er navigation og kortforståelse en vigtig del.
Trekantens Kajakskole har udviklet et kursusforløb, som passer til danske forhold. Vi har bl.a. hentet inspiration gennem British Canoeing, hvor Coastal Navigation & Tidal Planing og Open Water Navigation & Tidal Planning er kurser, der er obligatoriske for at gå til prøve i henholdsvis SKL Sea Kayak Leader (tidligere BCU 4* Star), og Advanced Sea Kayak Leader (BCU 5* Star). Udover navigation er spændende, så er det også nødvendig for din havkajakroning, så snart du bevæger dig væk fra de kendte farvande. Skal du være turleder, er det selvfølgelig også helt afgørende med gode navigationsfærdigheder.

Vi ser på søkort, geodætiske kort, kompas, farvandsafmærkninger, søvejsregler og vejret. Hvordan bruger vi disse ting til at planlægge ture, og hvordan bruges de i ”felten”. Efter dette kursus kan du bruge geodætiske kort og søkort til praktisk roning, kende de forskellige symboler på kortet og afmærkningerne på vandet, bruge kompasset til at sætte en kurs, lave en krydspejling, beregne afdrift, finde brugbare vejrudsigter mv. Kort sagt: grundlæggende navigation.
Det stofområde vi kommer igennem vil ligge på IPP 3 niveau, og nogle elementer fra IPP 4 niveau.

Medbring skriveredskaber, papir, lineal – har du kompas, så tag også det med.

 

Ledige kursus datoer

Kolding

vi henviser til CNTP kurset 28. april

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven