Navigation 2

Varighed
17 - ca. 21.30
Forudsætninger
Navigation 1, BC Coastal Navigation eller tilsvarende
kr. 595,-

Dette kursus sigter imod at give dig de teoretiske forudsætninger for at kunne planlægge og navigere i tidevandsområder. I Danmark er det primært i Vadehavet, vi har tidvand. Vi ”klæder dig på” til at kunne planlægge ture og navigere i dette område. Skal du til udlandet og ro havkajak, er det mange steder absolut en forudsætning, at du har et grundigt kendskab til, og indsigt i hvordan du planlægger ture, der tager hensyn til tidevandspåvirkningen. Vejret har naturligvis også en stor indflydelse på turplanlægningen. Hvordan er samspillet mellem tidvand og vejret? Det får du en grundlæggende forståelse for på dette kursus. Kurset starter med en kort repetition af Navigation 1.
Det stofområde vi kommer igennem ligger på IPP 4 niveau med elementer fra IPP 5.

.

Ledige kursus datoer

Kolding

Opettes ved min. 4 deltagere

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven