IPP 3 Hav prøve

Varighed
kl. 9 - ca. 16
Forudsætninger
IPP2 eller tilsvarende
kr. 1100,-
IPP 3 Hav prøve

Til denne prøve testes roerens teknik, sikkerhedsfærdigheder, samt viden om turroning. På IPP 3 er man ikke længere at betragte som begynder, og det forventes, at man kan præstere og færdes sikkert og effektivt på havet i IPP 3 forhold – dvs. op til ca. 8 m/s vind.

Prøven forestås af en eksaminator og en ekstern censor udpeget af DKF.

Her kan du læse om de såkaldte tekniske standarder fra DKF

IPP 3 Hav prøvevejledning

Vi anbefaler, at man inden prøven deltager i et IPP 3 hav kursus.

Vi har bl.a. følgende kursusmuligheder:

IPP 3 Hav kursus og tur til Mandal i den norske Skærgård
IPP 3 Hav kursus og tur til Orust i Sverige
IPP 3 Hav kursus Kolding

Ledige kursus datoer

Kolding

lørdag d. 26 oktober, 2019

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven