Rulleworkshop

Varighed
10 - 16
Forudsætninger
ingen
kr. 850 incl frokost,-

De fleste er udfordrede – både fysisk og mentalt – på et rullekursus. Derfor er tanken på dette kursus at der er mere tid til rådighed, så du kan gøre tingene i dit tempo – og holde nogle pauser undervejs før du kører helt kold.
Midtvejs i forløbet tænder vi op i grillen og serverer lidt lun frokost – så alle får en fælles pause.
2 instruktører er klar til at hjælpe dig videre uanset om du starter fra nul, har brug for hjælp med teknikken så dit rul bliver til et virker-hver-gang-rul eller kunne tænke dig at udvide repertoiret med et storm-rul eller et butterfly-rul.
Angiv gerne ved tilmelding hvad dit mål for dagen er, så vi kan være bedst muligt forberedt på at hjælpe dig.

IMG_0987IMG_0988

Ledige kursus datoer

Kolding

søndag d. 18 august, 2019

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.
Jes Peter Jessen
Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!
Claus Tønder Jensen
Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.
Elin Skoven