Hvordan håndterer vi Corona.

Vi følger selvfølgelig Myndighedernes anbefalinger. Vi har i tillæg til disse anbefalinger også valgt – forsigtigheds princippet, hvilket bl.a. kan betyde reduktion i hold størrelser. Har du booket et kursus eller en tur, vil du høre direkte fra os pr. mail, hvis der sker ændringer. Har du ikke hørt fra os endnu, er det fordi vi p.t. forventer, at den aktivitet, du har tilmeldt dig, afvikles som planlagt.  Er du i tvivl, så kontakt os gerne pr. tlf. eller mail.

Igennem de 15 år vi har drevet Kajakskole, har vi altid haft 3 fokusområder – sikkerhed, sikkerhed og sikkerhed. Det vil vi også have her, hvor vi i en rum tid endnu bliver nødt til at leve med risikoen for Corona smitte.

At færdes på vandet i en havkajak, er en af de sikreste steder, vi kan opholde os. Masser af frisk luft, god motion, og store naturoplevelser i tilgift. Vi skal gøre det med afstand og med omtanke.

Vi vil til enhver tid følge Myndighedernes anbefalinger. I tillæg til disse har vi indført en række tiltag, der betyder, at du fortsat kan deltage på vore kurser og ture på en sikker og tryg måde med minimal smitte risiko.

Rådene fra Sundhedsstyrelsen siger:

1. Gå i selvisolation hvis du har symptomer på COVID-19, er testet positiv eller er nær kontakt til en person smittet med ny coronavirus

2. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

3. Host eller nys i dit ærme

4. Undgå håndtryk, kindkys og kram

5. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen

6. Hold afstand – og bed andre tage hensyn

Vi skal alle hjælpe hinanden med at undgå spredningen af Coronavirus. 

Derfor er det vigtigt:

At du ikke er syg eller har symptomer på Covid-19 når du deltager på et kursus.

At du har været sygdoms- og symptomfri i 14 dage inden du kommer på kursus eller tur.

At du i denne periode ikke har haft kontakt med personer du tror kan være smittede eller har haft symptomer på Covid-19.

Symptomer er f.eks. feber, ondt i halsen, luftvejsinfektioner, tør hoste, muskelsmerter og sygdomsfølelse. 

Vi anbefaler at du bruger de gode test muligheder vi har i Danmark til at lade dig teste inden du møder på et kursus eller en tur.

Du får udleveret udstyr, som er grundig rengjort, og har været i min. 72 timeres karantæne. Du skal tage ansvar for det udlevede udstyr og ikke blande det med andres udstyr. Mellem de enkelte kursusdage, får du dele af udstyret med hjem. Du skal selv medbringe håndsprit og evt. handsker på kurset, som du har tilgængeligt både på land og når vi er i kajakken.

Følger du disse relativ få tiltag, får alle et sikkert og trygt kursusforløb. Ta’ ikke let på det, men tag ansvar!

Vi har justeret det pædagogiske forløb på vore kurser, således at vi bedst muligt kan bevare fællesskabet, samtidig med at vi holder afstand.

Se her vores nye Stævn Makkerredning her, hvor vi holder afstand, samt også Dobbelt Makkerredning med afstand.

Specielt vedr. Rofællesskabets ture:

Sikkerhed på vandet og krav til deltagernes egen færdigheder:

Hvis du kæntre vil 1. valg af rednings metode være egen redning. Det er derfor naturligvis et must at du mestre din egen redning. Hvis denne mislykkes, kommer godt sømandsskab naturligvis først, dvs. makkerredning må foretages. Det forventes derfor også, at du mestre en sikker makkerredning. Vi anbefaler Stævn Makkerredning. 

Turlederen beskriver ved turstarts briefingen turens forventede udfordringer. Ud fra den beskrivelse afgør du selv, om du mener at kunne være inden for din komfortzone på turen.

Turlederens kompetence:

Turlederen har ret til at nægte en fremmødt i at deltage, samt på vandet også ekskludere en deltager fra gruppen.

Vi tror på, at mange flere vil finde ud af, at havkajakroning er en dejlig og sikker måde at komme ud i naturen på. Vi har et stort kursus– og turprogram for 2021.

Du kan også ganske gratis blive medlem af vores klub Havkajak Trekanten – Rofællesskab

Ring eller skriv til Bent, hvis du vil vide mere 22 39 95 65 – Bent@trekantenskajakskole.dk.