Kursus betingelser

De forskellige typer kurser finder sted løbende. Se under hver enkelt kursusbeskrivelse, hvor og hvornår næste ledige kursus finder sted.

Tilmelding pr. mail kontakt@trekantenskajakskole.dk eller ring 22399565. Du kan også benytte dig af vores online kursustilmeldingsformular. For at sikre dig plads på det ønskede kursus, anbefaler vi hurtig tilmelding. Fortryder du, kan du indtil 30 dage før kursus start få kursus beløbet tilbagebetalt fuldt ud.

Ved din tilmelding accepterer du samtidig nedennævnte deltagerbetingelser.

Med få kursister pr. instruktør, sætter vi din sikkerhed i højsæde. Det er dog vigtigt at understrege, at alle kurser foregår på eget ansvar. Tjek om din ulykkesforsikring dækker SUP og havkajakroning.

Kursisten er selv ansvarlig for beskadigelse eller bortkomst af eget medbragt materiel.

Sker der personskader, som vi kan drages til ansvar for, har vi naturligvis tegnet en erhvervsansvarsforsikring, ligesom vi også har en såkaldt passageransvarsforsikring.

Det er et krav, at du kan svømme, og ikke lider af nogen sygdom, eller tager medicin, der kan føre til pludselig bevidstløshed. Er du under 18 år kræver det skriftelig godkendelse af dine forældre for at deltage.

I de 18 år vi har drevet kursusvirksomhed, har vi ikke haft personskader af nogen art.

Til dit begynderkursus har vi alt nødvendigt udstyr: Eksempelvis våddragt, svømmevest, og sikkerhedsudstyr etc.. Du skal selv medbringe personligt udstyr. Det vil vi orientere dig om, når du er tilmeldt.

Til dit instruktør eller fortsætter kursus etc. medbringer du selv alt udstyr. Det får du nærmere info om.