Kursusanbefaling fra kursister

Kursusanbefaling 1

Hej Bent,

Tak for et rigtig godt kursus.

Jeg fandt Trekantens Kajakskole, da jeg sad og surfede efter et kajakkursus på nettet. Det der slog mig ved din hjemmeside var, at du virker som en der brænder for det – nærmest en passion. Jeg fik en fornemmelse af, at det var det rigtige sted at melde mig.

Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve – præcise – der er styr på tingene.

Selve kurset og udstyr – meget tilfredstillende – udstyret var i orden. Instruktionen nem at forstå, og i et tempo som jeg som nybegynder kunne følge med i samt forstå. Det som stod som et springende punkt for mig før og i starten af kurset, er det at “hænge” under en kajak og bevare roen. Men igen – du har styr på tingene – så min oplevelse var, at jeg havde ro på mig selv første gang, jeg skulle komme ud af en kajak under vandet. Det var en god fornemmelse at have i bagagen til efterfølgende egenredning mm.

Også tak til Tove – i var sammen et godt team.

De øvelser vi gennemgik var meget relevante, for at komme godt videre med at sejle kajak.

Som du også nævnte vil mere tid måske være en god ting. fx at man havde fredagen med som obligatorisk.

Info efter kurset – god.

Det sidste har jeg allerede gjort mht. at anbefale det til en ven – ja, og hos dig.

Jeg ser frem til få det tillærte ind på rygraden fremover.

Endnu engang tak til dig for et godt kursus.

Hilsen

Paul Blond, Løsning

Kursusanbefaling 2

Tak for et super godt kursus. Jeg kendte ikke til Trekantens Kajakskole i forvejen. Jeg havde besluttet mig for hvilken weekend det skulle være og googlede mig frem. Jeg fandt et par udbydere, men vendte hele tiden tilbage til Trekantens kajakskole, dels fordi det lå geografisk godt for mig, men mindst ligeså meget at jeg syntes at hjemmesiden var lovende. Jeg havde mest konkret mål, der hed EPP2-licens. Lære nogle teknikker osv., så jeg ville kunne komme på vandet i en klub, og så skulle jeg da nok komme i gang.

Jeg har fået meget mere end jeg kunne have forventet af kurset. Torben har virkelig været en super underviser. Han brænder for det, har indlevelsesevne for den enkelte, springer/situationstilpasser undervisningen så det passer til gruppen, og kommer hele vejen rundt, – ikke bare i forhold til “pensum”, men omkring det at være havkajakroer.

Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top.

I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre.

Vi ses til et kursus en anden gang…

Mvh Jesper Berth, Nyborg

Kursusanbefaling 3

Hej Bent

Det var bare helt fantastisk!!! Og som du skriver vejret var med os. Vi havde en helt fantastisk god weekend. – Og dette ikke kun fordi vejret var godt – nej Oluf og Torben gør et fantastisk godt stykke arbejde. De virker meget sikker i kajakken – måden de fortæller og viser hvordan vi skal håndtere de forskellige situationer – gør at man føler sig tryg og i gode hænder hos dem!

Jeg læste forskellige tilbud via internet – valget blev Trekantens Kajakskole – fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion.

Jeres måde at informere – både før og efter kurset – virker meget professionelt.

Jeg har allerede anbefalet kurset til flere i min bekendtskabskreds!

Og jo jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme med til Norge næste år!

Hils Oluf og Torben og fortæl dem at weekenden den 5-7 juli blev én af højdepunkterne oplevelsesmæssig i 2013

Stor hilsen fra

Jes Peter Jessen

Kursusanbefaling 4

Hej Bent og Tove,

Tusind tak for et rigtig godt kursus! Og tak for JERES måde at være på!

Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset.

Det har levet fuldt ud op til forventningerne.

Jeg føler mig godt guidet og klædt på til at bevæge mig ud i den, for mig, nye kajakverden.

Kurset har givet mig indsigt i havkajaksportens verden og har givet mig grundpillerne til havkajaksejlads.

Det har også givet mod på mere! Jeg kan se at der endnu er meget vigtigt stof at lære – navigation, planlægning af ture, færdigheder mht håndtering af kajakken osv.

Så jeg er klar på at uddanne mig yderligere samt selvfølgelig at få mere praktisk erfaring i sejlads i forskelligt farvand og under forskellige forhold.

Jeg kunne faktisk godt tænke mig at tage kursusrækken til på et tidspunkt at ende op med at blive instruktør. Så både en Norgestur, EPP3 og Hav 1 instruktørkurset har min interesse. Kurserne vil jeg gerne tage hos jer også, da jeg føler at i har meget mere at byde på endnu.

Jeg har et stykke tid ønsket at komme til at lære at sejle havkajak og blev opmærksom på kurset gennem min kollega, der havde fundet jer på nettet.

Jeg synes at jeres info-materiale var fint. God ide med at sende det ud i nogle etaper – så bliver man kun mere spændt på at komme afsted! :-)

Kurset forløb rigtig fint – stille og roligt – med plads til grin og lidt pjat ud over det faglige stof. Super mix og rigtig fint at i kan rumme og håndtere det uden at det går ud over undervisningen og alvoren.

Udstyret på kurset var rigtig godt, da der var så stor forskel på det. Man kunne danne sig et lille indtryk af hvor meget forskelligt grej, der er derude. Og samtidig få mulighed for at sammenligne og prøve lidt af det på kurset. Rivalen, som blev min “skolekajak” det meste af tiden, var sjov og levende at sejle. Den gav lidt udfordringer og beviste hvor svært det kan være at manøvrere i hård sø/vind med kajakken fuld af vand. Det giver samtidig en læring af at man skal respektere havet og ikke tage for let på vind, vand og bølgeforhold.

Jeg vil helt klart anbefale Trekantens Kajakskole til mine venner og bekendte, der gerne vil sættes ind i havkajakkens spændende univers!

Nu går det snart mod Fredericia og Kolding for at se på, sidde i, afprøve og fundere over hvilken kajak jeg skal investere i.

Det er en jungle at gennemskue på nettet, så jeg tror på at det er om at komme ud og prøve nogle forskellige modeller og typer.

Glæder mig til mange gode timer på vandet – udforskende vores skønne kyststrækninger – i min kommende kajak… :-)

Endnu en gang – Tak for et godt kursus!

Mange hilsner

Claus Tønder Jensen

Kursusanbefaling 5

Kære Bent Thomsen

Tusind tak for et fantastisk havkajak kursus.

I januar læste jeg i FOF’s forårskatalog at FOF i samspil med trekantenskajakskole.dk, afholdt kursus for begyndere i havkajak.

Jeg har altid været facineret af , at se kajakker komme sejlende, både på Kolding Fjord samt på Åen gennem Kolding by.

Derfor meldte jeg mig til dette begynderkursus, som var to tirsdag eftermiddage i maj samt to hele tirsdage i juni.

Jeg glædede mig til at komme igang, og var straks begejstret for din proffessionelle måde at undervise os nybegyndere på. Vi lånte alt udstyr, både våddragter, vådstøvler, sikkerhedsudstyr samt havkajakker.

Vi trænede på lavt vand ved Gudsøvig og sejlide smukke ture på fjorden langs kysten. Det gav masser af frisk luft i naturskønne omgivelser samt en stor tryghed, at du hele tiden var omkring os, og lærte os glæden ved- og håndteringen af at sejle havkajak. Vi blev helt gode.
Vi trænede også selvredning og makkerredning. Det var både godt, sjovt og lærerigt, og gav samtidig en forståelse for, hvor nødvendigt det er, at føle sig tryg ved havkajak sejllads og den tryghed gav du os i fulde drag.
Efter disse lærerige kursusdage, skulle jeg blot bevise, at kunne svømme 600 m, hvilket skete i Slotssøbadet.
Derefter er jeg nu blevet medlem af Kolding Kajak Klub – har allerede sejlet nogle dejlige ture og mærker hvor glædesfyldt det er at sejle havkajak- så derfor igen – tak for et godt og inspirende og lærerigt kursus både til Tove og Bent.

Merete Ribel

Kursusanbefaling 6

Jeg var superglad for det kursus. Ankom jo med nogen bæven ved tanken om at sidde fastspændt i en kajak, vælte omkring i vandet og ikke kunne komme fri. Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige “ført” igennem det hele – med en god blanding af omsorg, kompetence og humor.

Instruktørerne var meget forskellige, men supplerede hinanden godt – og havde et øje på hver finger – så man ikke et sekund var i tvivl om, at man var overvåget og taget hånd om. Samtidig skulle man præstere en del, – og efter lørdagens seance var jeg mildest talt udmattet. – ( Men, ja – som efter en fødsel glemmer man jo med tiden udmattelsen – i glæden over det nye, der bliver til ! )

Terminologien indenfor sporten er i sig selv et studium værd – “høj pagaj-føring” er et af de udtryk jeg siden har gået og smagt på – sammen med mange andre gode udtryk.

Elin Skoven