Havkajak Fortsætter IPP 3 +

Varighed
2 dage
Forudsætninger
Se tekst nedenfor
kr. 2800,-
kokatat-protraet-Thyboroen

Dragør IPP 3+ med Martin Ploug   

Dette kursus henvender sig til dig, der har bestået IPP 3, eller er stærkt på vej til en IPP 3 prøve, og kun mangler den sidste finpudsning. Kurset kan også være noget for dig, der har IPP3, og nu ønsker nogle flere teknikfærdigheder, inden du kaster dig i gang med IPP 4.

Kurset er i høj grad deltagerstyret. Når du tilmelder dig, bedes du oplyse os om evt. ting, du gerne vil arbejde mere i dybden med.

De forskellige tekniske ting fra IPP 3 normbeskrivelsen, vil IKKE blive gennemgået slavisk, som på et standard IPP 3 kursus, men der vil blive gået mere i dybden med de ting, deltagerne ”bøvler” med.

Vi har afholdt dette kursus i Dragør en del gange før, og det er et godt læringssted, hvor der kan skabes læ inde i havnen til nogle øvelser, men lige udenfor molen ligger Øresund, som med gode strøm- og vejr forhold kan give nogle interessante læringssteder. Tillader vejret det, er en tur rundt om Peberholmen også en mulighed.

Du vil blive undervist af en af Danmarks dygtigste havkajak instruktører Martin Ploug. Martin har et imponerende kajak CV både fra ind- og udland. Bl.a. British Canoeing level 4 coach, IPP Instruktør 3+, British Canoeing BCU 5 star* Advanced Sea Kayak Leader for blot at nævne nogle få.

Med dette kursus kan du få sat turbo på din kajakudvikling. Tilmelding senest 1. maj efter ”først til mølle”. Har du behov for overnatning ligger Copenhagen Camping lige om hjørnet. Glæd dig til en lærerig weekend.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakt Bent på 22399565 eller mail bent@trekantenskajakskole.dk

Ledige kursus datoer

Orust, Sverige

Afholdes i Dragør

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven
"Jeg synes at informationen før kurset var yderst personlig og til topkarakterer og dejligt at det kunne lade sig gøre at komme med på kursus i juni da kurset i maj blev aflyst pga. corona. Jeg fandt kurset på nettet og troede at det var her min veninde var på kursus. Det var det så ikke. Men skønt sted at sejle kajak og med gode muligheder for at tilrettelægge i forhold til vind, som vi jo også gjorde. Perfekt vejr. Fuldstændig fantastisk instruktør. Michael er en yderst behagelig og dygtig, stille og rolig og tålmodig instruktør. Han skal ha top karakter!"
Connie Langvad