Havkajak Fortsætter IPP 3

Varighed
2 dage
Forudsætninger
IPP2 eller tilsvarende
kr. 2700,-

Har du fået roet noget på egen hånd eller sammen med andre efter et begynderkursus, og nu gerne vil videreudvikle din havkajakfærdigheder, er dette kursus nok noget for dig. Her øver vi i at blive sikker til at ro på havet i vind som deltager i en gruppe under ledelse, samt vurdere forholdene, og assistere ved redninger. Du får videreudviklet dine egenfærdigheder. Efter kurset kan du træne videre, og evt. deltage i en prøve til IPP3 senere på sæsonen.

Ud over en opfriskning af tingene fra IPP2 og træning af disse under skærpede vind- og bølgeforhold, gennemgår vi bl.a. følgende, som også er prøvestof:

  • Høje og lave støttetag
  • Landing af kajakken forlæns, sidelæns og baglæns
  • Manøvrering i bølger
  • Forskellige redninger
  • Redning med bugsering
  • Rul – kurset er ikke et rulkursus, men vi giver en kort introduktion
  • Kortlæsning og navigation
  • Forskellige type knob
  • Førstehjælp

Ledige kursus datoer

Kolding

lørdag 7. september - søndag 8. september, 2024

Limfjorden ved Handbjerg

lørdag 25. maj - søndag 26. maj, 2024

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven
"Jeg synes at informationen før kurset var yderst personlig og til topkarakterer og dejligt at det kunne lade sig gøre at komme med på kursus i juni da kurset i maj blev aflyst pga. corona. Jeg fandt kurset på nettet og troede at det var her min veninde var på kursus. Det var det så ikke. Men skønt sted at sejle kajak og med gode muligheder for at tilrettelægge i forhold til vind, som vi jo også gjorde. Perfekt vejr. Fuldstændig fantastisk instruktør. Michael er en yderst behagelig og dygtig, stille og rolig og tålmodig instruktør. Han skal ha top karakter!"
Connie Langvad