Sikkerhedskursus

Varighed
9 - 16
Forudsætninger
IPP 2 eller lignende
kr. 1.000,-

 

Er din kajakroning blevet lidt rustent? Trænger du til at få dine ro færdigheder opdateret? Vil du have genøvet egen- og makkerredninger, så du kan færdes trygt på vandet, så kan dette Sikkerhedskursus være noget for dig.

Kursusindhold:

Træning af egen redninger – forskellige strategier hertil
Træning af makkerredning – både at være redder og blive reddet – også forskellige metoder her
Manøvrering af din kajak – styring i forskellige vindforhold, bagstyretag, kantning, fejetag, støttetage etc.
Effektiv og skadesforebyggende fremadroning.
Vi har en hel dag til rådighed, så det nærmere indhold og vægtning af øvelserne afgøres også på dagen efter ønske fra dig, og de øvrige deltagerer.

Forudsætning:

For at deltage i kurset, skal du have bestået IPP 2 Hav eller lignende.

Varighed:

Kl. 9 – 16

Antal deltagere:

Deltagerantal min. 6 max. 8

Du skal medbringe:

Eget udstyr og kajak.

Vi kommer en del i vandet, så du skal kunne holde dig varm og tør både på vandet, og når vi er på land. Har du ikke tørdragt er det muligt at leje en af os. Egen fortæring på kurset

Yderligere info:

Er du i tvivl om kurset er noget for dig, så tøv ikke med at ringe 22 39 95 65, eller maile til bent@trekantenskajakskole.dk

Ledige kursus datoer

Kolding

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven
"Jeg synes at informationen før kurset var yderst personlig og til topkarakterer og dejligt at det kunne lade sig gøre at komme med på kursus i juni da kurset i maj blev aflyst pga. corona. Jeg fandt kurset på nettet og troede at det var her min veninde var på kursus. Det var det så ikke. Men skønt sted at sejle kajak og med gode muligheder for at tilrettelægge i forhold til vind, som vi jo også gjorde. Perfekt vejr. Fuldstændig fantastisk instruktør. Michael er en yderst behagelig og dygtig, stille og rolig og tålmodig instruktør. Han skal ha top karakter!"
Connie Langvad