IPP 4 DKF kursus

Varighed
3 dage
Forudsætninger
IPP 3 eller lignende
kr. 4995,-

Hvis du har bestået IPP3 eller tilsvarende og ønsker nu at kunne bevæge dig ud på mere åbent vand som turleder for en gruppe. Så er IPP 4 niveauet det helt rigtige  for dig!

Formålet med IPP 4 uddannelse er:

·       at kunne færdes sikkert og forsvarligt på havet med et højt erfaringsniveau

·       at kunne fungere som turleder på dagsture for roere på IPP 4 niveau

Som IPP4 roer lærer du at ro i mere dynamiske forhold som f.eks.:

·       åbent hav med strømsteder og tidevand

·       op til 5 km fra land

·       vind op til 11 m/s

·       bølger op til 2 m

·       brænding på min. 1 meter

·       dagslys

På kurset arbejder vi med at udvikle dine personlige ro- og turleder  kompetencer. Dette gør vi  gennem en vekselvirkning mellem teoretiske oplæg i kursus lokalet, samt træning på vandet.

På dette link kan du se nærmere om normerne for niveauet IPP 1-5 Hav.

Kurset er på 3 dage. Se ledige kursusdatoer nedenfor. Kurset er ex forplejning og overnatning.

Efter kurset har du mulighed for:

·       at øve dig som hjælpe turleder på Rofællesskabets ture

·       at træne sammen med de øvrige deltagere frem mod en prøve

·       Support frem mod din prøve fra Trekantens Kajakskole.

Prøvedeltagelse er ikke inklusive dette kursus, men vi kan sætte en prøve op, eller du kan deltage på en af de øvrige prøver i markedet. Det drøfter vi nærmere på kurset.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Bent på 22 39 95 65 – eller på mail bent@trekantenskajakskole.dk

Du vil blive undervist af en af Danmarks dygtigste havkajak instruktører Martin Ploug. Martin har et imponerende kajak CV både fra ind- og udland. Bl.a. British Canoeing level 4 coach, IPP Instruktør 3+, British Canoeing BCU 5 star* Advanced Sea Kayak Leader for blot at nævne nogle få. Martin hører til en af de mest erfarne IPP 4 undervisere, så du er i gode hænder.

Tilmelding efter “først til mølle”, dog senest 10. april. KURSET ER FULDT BOOKET.

Ledige kursus datoer

Esbjerg

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven
"Jeg synes at informationen før kurset var yderst personlig og til topkarakterer og dejligt at det kunne lade sig gøre at komme med på kursus i juni da kurset i maj blev aflyst pga. corona. Jeg fandt kurset på nettet og troede at det var her min veninde var på kursus. Det var det så ikke. Men skønt sted at sejle kajak og med gode muligheder for at tilrettelægge i forhold til vind, som vi jo også gjorde. Perfekt vejr. Fuldstændig fantastisk instruktør. Michael er en yderst behagelig og dygtig, stille og rolig og tålmodig instruktør. Han skal ha top karakter!"
Connie Langvad