IPP Instruktør 2 prøve

Varighed
1 dag
Forudsætninger
se tekst
kr. 1495,-

Når du har været på et forberedende IPP Instruktør 2 kursus, og har øvet dig på undervisningen og har en god forevisnings kvalitet, er det tid til at få bevis på dine færdigheder, så du kan gå ud og undervise i havkajak miljøet.

Prøven forestås af en eksaminator og en censor udpeget af DKF.

Prøven afholdes i Kolding/Lillebælt området og tage én dag.

Deltagerforudsætninger til I2 eksamen

• Godkendt førstehjælpsbevis (min. 8 timer)
• Gennemført DKF instruktør 2 (hav) kursus
• Have roet min. 150 km og eller 100 timer indenfor 1 år i forskelligt farvand under varierende
forhold og ved forskellige vejrtyper
• Have prøvet at krydse over åbent vand min. 3 km.
• Minimum én 2 dages tur med overnatning og pakning af kajak (kan være i klubhus).
• Roerfaring skal fremgå af logbog/erfaringsbeskrivelse.

Prisen er incl. licensafgift til DKF kr. 200,-

Ledige kursus datoer

Kolding

lørdag 26. oktober, 2024

Bestil dit havkajakkursus her

Kursusoversigt

"Jeg giver 10 ud af 10 og vil anbefale jeres kurser til enhver.
Det var et super kursus, der var veltilrettelagt, veldisponeret og velafviklet. I er begge to professionelle, erfarne, dygtige og tillidsvækkende personer. Man føler sig straks godt tilpas i jeres selskab og I formår at indgyde både tro, mod og motivation på at man kan klare udfordringerne. I har en meget behagelig og konstruktiv måde at undervise og formidle på - både i teorilokalet, på vandet og i jeres måde at give feedback på. I er et godt makkerpar, der supplerer hinanden. I har humor og I skaber en rar atmosfære som giver et perfekt læringsmiljø."
Hanne Neumann, Odense Havkajakklub
"I rammer det ideelle toppunkt mellem det kommercielle og de dygtige, glade amatører, der brænder for at formidle deres passion til andre."
Jesper Berth, Nyborg
"Også via de mails jeg sendte, kom der hurtige og præcise svar, og igen krydret med din passion for det at sejle havkajak. Det samme med informationsbreve - præcise - der er styr på tingene."
Paul Blond, Løsning
"Desuden var jeg overrasket over standarden af udstyret. Jeg synes hjemmeside, tilmelding, responstid, udstyr og afvikling af kursus har været i top."
Jesper Berth, Nyborg
"Jeg læste forskellige tilbud via internet - valget blev Trekantens Kajakskole - fordi jeg følte jeg her fik den bedste instruktion."
Jes Peter Jessen
"Det har været en fornøjelse, meget lærerigt og inspirerende at have jer som undervisere på kurset. Det har også givet mod på mere!"
Claus Tønder Jensen
"Men med stor empati og pædagogisk sans blev jeg så at sige "ført" igennem det hele - med en god blanding af omsorg, kompetence og humor."
Elin Skoven
"Jeg synes at informationen før kurset var yderst personlig og til topkarakterer og dejligt at det kunne lade sig gøre at komme med på kursus i juni da kurset i maj blev aflyst pga. corona. Jeg fandt kurset på nettet og troede at det var her min veninde var på kursus. Det var det så ikke. Men skønt sted at sejle kajak og med gode muligheder for at tilrettelægge i forhold til vind, som vi jo også gjorde. Perfekt vejr. Fuldstændig fantastisk instruktør. Michael er en yderst behagelig og dygtig, stille og rolig og tålmodig instruktør. Han skal ha top karakter!"
Connie Langvad