Bølgesjov fra Skallingen november

Denne tur starter på P pladsen for enden af Skallinge Vej  skallingen strand – Google Maps

Dine ro kvalifikationer skal være på min. IPP 3+ niveau. Ideen er at få leget med håndtering af brydende bølger under forhold hvor risikoen er minimal. Forhåbentlig bliver der også mulighed for noget god surf. Udfordringerne er meget afhængige af vejret på dagen, men forvent at du får brug for både dine kræfter og dit rul.

Normalt er der fine brydende bølger lige nedenfor P-pladsen – og er det ikke tilfældet, er der en ret kort tur ned til “Lynlåsen” hvor der plejer at være gang i den, når vandet løber ud fra Esbjerg.

Vandtemperaturen vil sandsynligvis være rimelig, men den rigtige påklædning er alligevel tørdragt! Medbring også en hjelm – en cykelhjelm kan sagtens beskytte dit hoved.

Vi mødes kl. 10 lørdag, d. 18. november og starter med en kort introduktion med tips og tricks til håndtering af brydende bølger samt nogle få generelle regler.

Erfaringsmæssigt har vi ikke energi til mere end et par timer – med nogle indlagte pauser – men medbring alligevel lidt spiseligt og noget varmt at drikke.

Du får yderligere info et par dage før om evt. justering af tidsplan, evt. aflysning pga. for hårdt vejr etc.

Turleder Oluf Brandt hjulpet af Kim Have-Hansen

Tilmelding til bent@trekantenskajakskole.dk senest 11. november.