Mørkeroning 2021 – 2022

Disse roninger vil starte et centralt sted i Trekantområdet – nok oftest omkring Lillebælt. Besked herom et par dage før, når vi har en sikker vejrmelding.

Naturen ”optræder” helt anderledes, når der roes i mørke. Du skal være på IPP 3 niveau for at deltage på disse ture. Vi ror kun, hvis der er rimeligt stille og klart vejr. Det kræver naturligvis solid vinterbeklædning afstemt efter vandtemperaturen, og sædvanlig sikkerhedsudstyr bl.a. i form af noget varmt at drikke, samt lidt mad til at indtage undervejs. Ekstratøj osv.

Du skal bære synlig lys på for- og bagsiden af din svømmevest, det kan bl.a. være knæk lys. Svømmevesten skal ligeledes være forsynet med reflekser. En pandelampe – gerne vandtæt – som ”arbejdslys”, så du kan se dit håndholdte kompas, ur, kort, og se at betjene din mobile, se at få fat i din nødfløjte osv. Andet hvidt lys til at sætte på kajakken eller dig selv, som kan ses 360 grader rundt. Bedst hvis det kan slukkes og tændes fra cockpittet, så det ikke blænder andre, når vi ror i flok.

Turlederen vil udstede information om hvordan, der kommunikeres på vandet bl.a. vil du få et nummer, som bruges ved tælling for at høre om alle er med. Turlederne vil informere dig om turplanen. Det er vigtig når du hører beskrivelsen af turen, at du vurderer om denne er inden for din komfort zone. Spørg hvis noget er uklart.

Har du disse ting i orden, kan du glæde dig til nogle super oplevelser og udvidelse af dine kajakfærdigheder.

  • Egen fortæring under turen.
  • Turledelse instruktørteamet bag Trekantens Kajakskole
  • Vi er omklædt og klar til at ro fra isætningsstedet kl. 17.45.

Vi søger at lave mørkeroning i månederne november og december 2021, og i februar og marts 2022. Der bliver først sat dato på 2 dage før turen, hold øje med FB. Invitation udsendes via FB af turlederen.

x-421