Weekendtur til Roskilde Fjord oktober 2024

Roskilde Fjord og Isefjorden er perler på Sjælland. Nu har du mulighed for at komme på en weekendtur der i Sølager tæt på udmundingen i Kattegat.

Er du en erfaren IPP 2 roer med lidt kilometer og forskelligt vand i logbogen, kan du være med. Vi laver i løbet af weekenden forskellige ture, hvor langt og hvortil, vil afhænge af vejret på dagen og deltagernes kompetencer.

Skovshoved Roklub har et sommerhus, som vi må bruge som fælles base. Der er en stor have, hvor du kan slå dit telt op. Har du ikke telt er der enkelte sovepladser i huset. Skal du sover i huset, skal det aftales i forvejen. Du sørger selv for morgenmad og frokost, samt evt. aftensmad fredag. Lørdag forventer vi at lave noget fælles mad. Sørg selv for drikkevare. Pris for weekenden vil være aftensmadspris, samt diverse indkøb af toiletpapir, køkkenruller etc., samt en gave til huset. Afhængig af deltagerantal kan du forvente omkring 150 kr.

Tidspunkt – ankomst fredag aften d. 4. og afrejse søndag eftermiddag, d 6. oktober.

Adressen er Chr. Eilersvej 23, 3390 Hundested.

Turledelse Lotte Bülow og Bent K. Thomsen

Der kan deltage max. 10 på turen ex. turledelsen. Turen gennemføres ved min. 4 tilmeldte. Tilmeldingsfrist 15. september til bent@trekantenskajakskole.dk – efter 15. september mailer vi deltagerliste ud for evt. samkøring.