Fanø rundt på én dag i august

Fanø rundt på 1 dag lyder som en lang tur, men det er ikke tænkt som en stroppetur! Vi udnytter tidevandet så turen bliver kortest mulig og vi får hjælp af strømmen. Vi starter på vandet fra Esbjerg Maritimcenter, Esbjerg Strand og ror sydpå. Der bliver en pause i Sønderho – med mulighed for at lege turist og proviantere og endnu en pause ved Fanøs sydspids for at vente på den nordgående strøm langs Fanøs vestkyst. Turen er i alt ca. 45 km, men alt efter strømforholdene på dagen vil strømmen forære os omkring de 8 km ganske gratis. Turen vil tage 9-10 timer, hvoraf godt 3 timer vil være indlagte pauser. Landgang på den sydlige del af Fanøs østkyst er noget bøvl, så du skal forvente omkring 2 timer i kajakken uden pause på den strækning. Turen gennemføres kun ved sigtbart – og rolige vindforhold.

Er du en god IPP 3+ roer med nogle km i armene i denne sæson, bør du sagtens kunne være med. Du skal medbringe og kunne bruge IPP 3 udstyr. Egen fortæring på turen.

Lørdag, d. 26. august 23

Tilmelding til bent@trekantenskajakskole.dk – efter først til mølle. Deltagerbekræftelse og nærmere info om turstart efterfølgende pr. mail. Senest tilmelding 14. august.

Turleder Oluf Brandt